Tampa Bay Lightning - Arizona Coyotes

Goalies: Vasilevskiy (confirmed) vs Kuemper (probable)

I natt kommer jag gå på ett rejält underdogkort som har absolut allt att spela för, samtidigt som motståndarna har mer eller mindre inget att spela för. Slutspelskrigande Arizona Coyotes gästar topplaget Tampa Bay Lightning.

Tampa Bay Lightning är ligans bästa lag, det vet nog alla som följer NHL och man spelar såklart som ett lag från en annan nivå just nu. Laget dominerar hela ligan och är förnedrande 19 poäng före tvåan Calgary Flames. Man är redan helt slutspelsklara och det ska mycket till om man inte vinner Presidents Trophy med endast 10 omgångar kvar. Dock så vet alla att när lag i NHL är klara så är det viktigt att man håller sina toppspelare fräscha och man vill absolut inte dra på sig någon onödig skada inför slutspelet på detta. Detta gör att istiden brukar gå ner för lagets toppspelare samtidigt som man inte går in lika hårt i tuffa situationer. Nu har förvisso Tampa vunnit sina två senaste matcher där man kom tillbaka osannolikt mot Detroit Red Wings i tredje perioden samt vann med 6-3 mot Washington Capitals i en match som var betydligt jämnare än resultatet visade. Faktum var att matchen stod 4-3 och Caps med rejält tryck innan Tampa dödade hoppet med två mål i öppen kasse.

Arizona Coyotes är i en helt annan situation är Tampa. Man ligger precis på slutspelsstrecket och endast en poäng före Minnesota Wild som ligger precis utanför för tillfället. Samtidigt så finns 5 lag till bakom som fortfarande har chansen så pressen är enorm på Coyotes för att behålla sin slutspelsplats. Som tur är spelar Coyotes kanske sin bästa hockey på hela säsongen just nu och även om man förlorade mot Oilers med 3-2 efter OT så presterar Coyotes riktigt bra just nu. Hela laget tror på slutspel och det vore mycket bra gjort då man var helt uträknade efter första halvan av säsongen. Laget är 7-2-1 senaste 10 matcherna och har spelat mycket bra hela mars månad.

Det brukar heta motivation slår klass, och jag tycker vi har ett klassiskt exempel på detta här. Ja det råder inget tvivel om att Tampa är det bättre laget och ska vinna en vanligt dag, men den attityd jag känner igen i NHL i detta skede av säsongen tror jag kommer synas i natt. Coyotes är hungriga och behöver verkligen vinna samtidigt som Tampa borde vara mätta och vara sparsamma på sina toppspelare. Lägg där till att Coyotes totalt slaktade Tampa senast de möttes med hela 7-1 gör att jag tror på skrällen här. Jag kommer därför spela

Match: Tampa Bay Lightning - Arizona Coyotes
Spel: 2
Odds: 5.00
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 00:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip