Ett utvilat Tampa Bay ställs mot ett svagt Chicago natten till lördag, och här tror jag på en klar hemmaseger.

Tampa Bay kommer utvilade till denna matchen då man inte spelat match sedan natten till onsdag, något som är en klar fördel. Den matchen spelades på hemmaplan där man även vann med 4-3 efter förlängning mot Carolina, så det har inte heller varit någon resa för laget.
Nu är det en ny hemmamatch som väntar och på just hemmaplan har man gjort det bra då man vunnit 20/30 spelade matcher, och ser man till de tio senaste så har man vunnit sju av dessa.

Man har stjärnor som Kucherov, Stamkos och Point i laget som alla håller en ruggigt hög nivå offensivt. Defensivt har man namn som Hedman och Sergachyov samtidigt som man har en målvakt i Vasilevski som är en av ligans bästa, och då man normalt sett är numret större än gästerna tror jag att man tar en bekväm seger.
McDonagh förväntas missa matchen.

Chicago krigar på i den nedre delen av tabellen då man ligger på en fjortondeplats i conferencen, och bakom sig har man bara Seattle och Arizona.
Det kommer heller inte bli något slutspel, så nu är det bara att spela klart säsongen som gäller.
Nu senast fick man stryk av Florida med 4-0 vilket innebar att man förlorade sin tredje raka match. Den matchen spelades natten till fredagen så här har man bara fått ett dygns vila, något som helt klart lär påverka lagets segerchanser här.

Man har en del spets i spelare som Kane, DeBrincat och Strome som är inblandade i det mesta offensivt för laget. Målvaktssidan imponerar dock inte och överlag håller man inte alls samma nivå som hemmalaget, och här bör man väga alldeles för lätt.
Khaira och Murphy förväntas missa matchen samtidigt som Dach är tveksam.

Tampa Bay kommer utvilade till denna hemmamatchen och då man möter ett Chicago som inte alls håller samma nivå så ska man ses med goda segerchanser, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Lankinen (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip