Dags för Tampa Bay och NY Islanders att göra upp vilka som tar sig till Stanley-cup final, och här i första matchen har jag ett intressant spel.

Tampa Bay har tagit sig hit genom att slå ut Columbus i åttondelsfinal med 4-1 i matcher. Därefter slog man ut Boston med 4-1 i matcher, och i flera av matcherna så såg man riktigt starka ut offensivt då man tex vann en match med 7-1.

Bredden i laget är riktigt bra, och man har flera kedjor som kan producera framåt, något som varit en nyckel till att man gått så pass långt.
Nu möter man ett i mina ögon svagare motstånd än Boston, och här bör man kunna få in en hel del mål, framförallt då man har spets i Kucherov och Point.
Saknas gör Stamkos och Rutta.

NY Islanders slog ut Florida i play-in med 3-1 i matcher. Därefter imponerade man då man slog ut Washington med 4-1 i matcher, något som är riktigt starkt.

I kvartsfinalerna så slog man återigen ut ett starkt motstånd, och det i form av Philadelphia då man vann game 7 med 0-4.

Just offensivt så har man sett bra ut och man har flera spelare som imponerat, och då tänker jag främst på spelare som Bailey, Nelson och Barzal, så här bör man absolut kunna störa Tampa Bay, men då bör det krävas en del mål för att gå segrande ur matchen då de också är starka offensivt.
Skadeläget är bra i truppen och inga skador finns att rapportera.

Jag tror vi får se en match med mycket målchanser, och här tror jag NY Islanders får det svårt defensivt samtidigt som man har kapacitet att hota Tampa offensivt, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip