Dags för andra mötet mellan Tampa Bay och NY Islanders, och här har jag hittat ett intressant spel.

Tampa Bay har gått riktigt starkt i detta slutspel då man slagit ut Columbus med 4-1 i matcher samt Boston med 4-1 i matcher. Det har gjort att man tagit sig hela vägen hit, och man har fortsatt chans på bucklan.

I första mötet här så vann man med klara 8-2 och man såg riktigt bra ut offensivt. Motståndarna bytte ut Greiss redan efter elva minuter, men målen fortsatte att rulla in.

Stjärnorna Kucherov och Point stod för fem poäng vardera i matchen, och de såg riktigt bra ut.
Nu ska man försöka att koppla grepp om matchserien och vinna denna matchen, men här tror jag motståndarna kommer att stå upp klart bättre.
Saknas gör Stamkos och Rutta.

NY Islanders är en positiv överraskning i slutspelet då man tagit sig hela vägen hit.
Man har slagit ut Florida med 3-1 matcher där man sedan slog ut Washington i åttondelsfinalen med imponerande 4-1 i matcher.
I matchserien mot Philadelphia så gick det till game 7, men väl där spikade Greiss igen, och man gjorde en riktigt bra match defensivt och vann med 0-4.

Nu är det Tampa Bay som gäller och i första matchen fick man storstryk då man släppte in hela åtta puckar.
Defensiven var inte alls lika bra som man visat upp tidigare, och även om man möter ett starkt Tampa Bay så borde man kunnat bättre.

Nu har man dock spelat en match mot laget, och här tror jag vi kommer få se ett klart bättre NY Islanders, och jag blir inte helt förvånad om man lyckas stjäla denna matchen.
Skadeläget är bra i laget.

Tampa Bay målas upp till klara favoriter efter krossen senast. Här tror jag dock vi får se ett klart bättre NY Islanders, och jag väljer att gå på underdogen här.

Vasilevski (Unconfirmed) - Greiss (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip