Natten till tisdag bjuds vi på en väldigt fin match mellan Tampa Bay och NY Islanders, och här tror jag att gästerna kommer stå upp bra.

Tampa Bay har spelat ihop 17 poäng på 13 matcher hittills, och det har blivit segrar i sju av dessa.
Nu senast blev det seger på övertid mot Florida med 3-2 där Brayden Point avgjorde i förlängningen, en spelare som är en av lagets bästa offensivt.
Formen är också den bra då man tagit poäng i sju raka matcher varav fem slutat med segrar, och de två förlusterna har kommit mot Toronto och Calgary.

Laget håller som vanligt en bra nivå då man har spelare som Point, Palat, Stamkos, Hedman och Kucherov i laget, och man blir att räkna med under säsongen.
den sistnämnda är dock fortsatt borta och det är ett tungt avbräck, och då man möter ett bra motstånd så är jag inte säker på att bara kliver ut och vinner matchen.

NY Islanders placerar sig på en fjortondeplats i conferencen och man har bara Montreal och Ottawa bakom sig.
Man ska dock komma ihåg att man bara gjort elva matcher vilket är minst av samtliga lag, och av dessa har man vunnit fem och tagit poäng i sju. Samtliga matcher har även spelats på bortaplan och det är helt klart påfrestande, så överlag tycker jag att man öppnat säsongen bra.

Laget är intressant då man förutom en bra defensiv har spelare som Lee, Barzal, Beauvillier, Bailey och Nelson offensivt, så man har ett bra lag, och jag tycker att man blir för underskattade här.

NY Islanders håller en riktigt bra nivå och här blir man ganska klara underdogs, något jag tycker är fel då man absolut har kvalitet att störa Tampa Bay, och jag tror man får med sig poäng från matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip