Tampa Bay med problem i truppen ställs mot NY Rangers natten till lördag, och här bör gästerna kunna göra en del mål.

Tampa Bay mötte Florida så sent som för ett dygn sedan och då blev det en storförlust med 9-3. Defensivt hade man stora bekymmer och målvaktsspelet var heller ingen höjdare, vilket nio insläppta mål tyder på.

Till denna matchen saknar man fortsatt sin ordinarie målvakt Vasilevski, och det är ett oerhört stort avbräck då man försvagas rejält bakåt.
Man har även en del avbräck i defensiva spelare, och även om kvaliteten offensivt finns i laget så bör man få problem defensivt.

NY Rangers senaste match var även den mot Florida och där fick man precis som Tampa Bay se sig besegrade, men då med siffrorna 4-3, och insatsen var helt okej.
Formen har dock varit sisådär på slutet då man bara vunnit en av de fem senaste matcherna, men här finns det möjligheter studsa tillbaka på vinnarspåret.

I truppen finns det offensiv kvalitet i spelare som Panarin, Zibanejad, Kreider och Strome för att nämna några, och med tanke på problemen hos hemmalaget så bör man kunna skapa en hel del lägen i matchen.

Tampa saknar fortsatt sin förstamålvakt och det är något jag tror NY Rangers kommer försöka utnyttja, och jag tror att gästerna har goda möjligheter att göra en del mål i matchen.

Elliott (Confirmed) - Shestyorkin (Confirmed)

Speltips: 2 över 2,5 mål inkl ot och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip