Tampa Bay ställs under natten mot beskedligt motstånd i form av Seattle, och trots att gästerna tagit två raka segrar så bör man få det svårt.

Tampa Bay kommer till matchen med väldigt bra form då man vunnit fem av sina sex senaste matcher. Förlusten kom visserligen mot NJ Devils och det är inget som imponerar. Segrarna har dock kommit mot Florida, NY Islanders, Minnesota samt Philadelphia två gånger om, så motståndet har trots allt varit riktigt bra.

Nu senast slog man just Philadelphia med 4-0 där man stod för en fin insats samtidigt som Vasilevski var stabil i kassen.
Trots att man saknat Point och Kucherov på slutet så har man fortsatt leverera offensivt och det är kanske inte så konstigt då man har spelare som Stamkos, Palat och Killorn i laget, och man bör ha bra chanser till en ny seger mot beskedligt motstånd.
Utöver Kucherov och Point saknas Cernak.

Seattle ligger näst sist i conferencen och säsongen hittills har inte varit bra då man bara vunnit sex av 19 matcher.
Man kommer dock till denna matchen med två raka segrar där man slagit topplagen Washington med 5-2 samt Carolina med 2-1. Nu senast mot Carolina var man dock det sämre laget, och målvakten Grubauer var högst bidragande till segern.

Kikar man på truppen så är det inte konstigt att man ligger i den nedre delen av tabellen då den håller en svag nivå med undantag för spelare som Schwartz, Eberle, Giordano och McCann, och mot ett hemmalag i toppform så tror jag att man får det svårt.

Tampa Bay tillhör de bättre lagen i ligan och även om man saknar två av sina bästa spelare så har man visat att man trots det kan leverera, och mot ett enklare motstånd än man mött på slutet bör segerchansen vara bra, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip