1-1 i matcher har vi i den högintressanta matchserien mellan Tampa Bay och Toronto, och efter två raka hemmamatcher väntar nu bortamatch för Toronto.

Tampa Bay hade en tuff första match i åttondelsfinalen då man förlorade klart med 5-0, och det var väldigt starkt av Toronto att nolla laget. Nu senast knep man dock segern där siffrorna skrevs till 3-5, och ett stort framgångsrecept var spelet i powerplay då tre av målen kom i spelformen.
Även svenske backen Hedman hade en bra match då hade gjorde fyra poäng från sin backplats, så han var inblandad i det mesta framåt.

Nu väntar den första hemmamatchen och det kommer garanterat bli ett bra tryck i Amalie Arena. Ser man på truppen så har man bra spelare i Hedman, Kucherov och Point för att nämna några, men samtidigt ställs man mot riktigt bra motstånd, och jag är inte alls säker på att man kniper en andra raka seger här.

Toronto hade en hel del bekymmer med Tampa Bays powerplay i förlustmatchen senast då tre av målen släpptes in i spelformen, något som också var högst bidragande till att det blev förlust.
I Matchen innan så tog man dock en stabil 5-0 seger, och det efter en väldigt bra insats, så man har visat att man har vad som krävs för att utmana de regerande mästarna.

Ser man på laget så finns med massor av kvalitet i Matthews, Marner, Tavares och Nylander för att nämna några, och den förstnämnda har nu gjort makalösa 62 mål på sina 75 spelade matcher.
Positivt inför senast var att man fick tillbaka Michael Bunting efter skada och han stod för ett mål direkt.
Visst är det bortaplan som gäller nu och där har man inte varit lika starka som hemma, men truppen är stark, och efter förlusten senast så kommer man vara rejält revanschsugna här.
Mrazek och Sandin förväntas missa matchen.

Tampa Bay kvitterade matchserien då man vann senast och det mycket tack vare ett starkt powerplay. Man möter dock ett riktigt bra lag och även om man har fördel av hemmaplan här så är jag inte alls säker på att man går ut och tar en ny seger, och jag Toronto kommer stå upp bra i matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Campbell (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 1u // TT



This is the stats tab
This is the post tip