Tampa Bay Lightning - Washington Capitals

Goalies: Vasilevskiy (probable) vs Holtby (probable)

En riktigt tung match i natt mellan två av de bästa lagen i ligan när Washington Capitals gästar mer eller mindre ostoppbara Tampa Bay Lightning. Men man måste komma ihåg att det är NHL och jämnare liga finns inte, och jag tycker absolut bolagen hypat Tampa lite väl mycket här.

Tampa Bay Lightning har som sagt ångat på som en ostoppbar maskin senaste tiden och det verkar inte vara något som kan stoppa deras framfart. Laget är sjuka 53-13-4 i år och man är 8-2-0 senaste 10 matcherna med 3 raka vinster i ryggen. Laget är som sagt helt klara för slutspel redan och det betyder att man redan börjat fokusera på hur man lägger upp schemat. Detta tycker jag syntes tydligt senast mot Detroit Red Wings, ett av ligans sämsta lag. Man är inte 100% fokuserade och man gjorde där mycket nonchalanta beslut som höll på att kosta laget segern. Man låg under med hela 3-0 och var rejält pressade inför tredje perioden, men med den bredd man har och den enorma förlorarmentalitet Wings besitter så kom man ikapp från 0-3 till seger 5-4 efter att ha gjort 3 mål på mindre än 4 minuter i mitten av tredje perioden.

Washington Capitals är de regerande Stanley Cup mästarna och man har denna säsongen varit lika stabila som vanligt. Man vinner regelbundet och med sin topplina och breda trupp så är man ett stabilt topplag i ligan. Man har en topplacering i Metropolitan Division och är fina 8-2-0 senaste 10 matcherna och man spelar stabil hockey. Laget slog Philadelphia Flyers senast med klara 5-2 i en bra match där man kontrollerade matchen efter en bra start. Två snabba mål i första perioden satte tonen för matchen och laget var egentligen aldrig illa ute.

Om vi tittar på denna matchen så har bolagen målat upp Tampa Bay som enorma favoriter till odds under 1.60 ML. Detta är enligt mig helt galet då detta är en matchup som är tajt och jämn på förhand. Caps är de regerande mästarna och Tampa såg verkligen inte bra ut mot Wings. Detta är en matchup som ska vara kring 55-45 med två formstarka lag mot varandra och jag ser maximalt värde på bortalaget. Jag kommer därför spela tyngre men uppdelat här. Caps ML till 2.67 samt FT till 3.60 men delar upp insatsen så huvudspelet blir alltså...

Match: Tampa Bay Lightning - Washington Capitals
Spel: 2
Odds: 3.60
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip