Tampa Bay har revansch att utkräva efter förlusten borta mot Washington senast, och på hemmais tror jag man visar att man är ett bättre lag.

Tampa Bay lyckades inte alls prestera offensivt senast då man bara gjorde ett mål framåt samtidigt som man släppte fem bakåt, och det var en match man nog bara vill glömma.
Hittills har man sett ett svajiga ut då man bara vunnit hälften av sina 14 matcher, och man väntar sig klart mer av laget.
Hemmaplan här är dock en fördel, speciellt då Washington inte övertygat på resande fot.

Stjärnan Kucherov har varit riktigt bra för laget då han gjort 21 poäng hittills, vilket gör att man tillhör toppskiktet av poängligan. Utöver honom har man dock vassa namn i Hedman, Point och Stamkos, spelare som lär vilja steppa upp inför hemmapubliken, och jag tror man gör en klart vassare insats än senast, något som bör resultera i en seger.

Washington gör det rätt bra då man vunnit 7/16 matcher hittills och på slutet har man slagit just Tampa Bay samt Edmonton.
Trots att man vinner matcher har man fortsatt ett blytungt skadeläge med Wilson, Bäckström, Brown och Oshie borta för att nämna några.
Positivt var att backen Carlson var tillbaka och det är en toppback i ligan.

Bortaplan är dock ingen fördel då man bara vunnit två av sju matcher på resande fot, vilket är ett svagt facit, och även om man har Ovechkin och Kuznetsov i laget så är man normalt sett numret mindre med tanke på skadorna man har i truppen.

Tampa Bay har revansch att utkräva efter 5-1 förlusten senast mot just Washington och känslan är att man löser uppgiften och visar att man är klassen bättre, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips:1 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip