Vi har kommit fram till den sista omgången i hockeyallsvenskan, och här har jag hittat ett spel i matchen mellan Timrå och AIK.

Timrå har haft seriesegern klart i ett antal matcher nu, och det man jagade var Björklövens poängrekord på 121 poäng.
Man har dock sett en nedgång sedan man blev klara då man bara vunnit två av de fem senaste matcherna, något som gjort att man inte kan nå poängrekordet, så här har man inget mer än sin stolthet att spela om.

Man håller en riktigt hög nivå vilket är något vi sett hittills under säsongen då seriesegern blev ohotad, och man har spelat in tolv poäng mer än tvåan Karlskoga.
Truppen är även en av de bästa i ligan då man har spelare som Dahlén, Lundin, Lööke och Lodin för att nämna några.
Det är dock inte säkert motivationen är på topp här, och då ska man inte vara solklara favoriter som man just nu är.

AIK kommer med två raka segrar till denna matchen där man senast slog serietvåan Karlskoga på hemmaplan med 3-2 efter förlängning, något som gjorde att man klev upp på en åttondeplats i tabellen.
Just sjunde och åttondeplatsen är något som ger fördel i matchserien om att få ta sig sig kvartsfinal, så man en hel del att spela om då Tingsryd jagar bara en poäng bakom, så man lär vara fullt påkopplade i denna matchen.

Truppen har en del kvalitet då man har spelare som Lindholm, Johnson, Weigel, Holm och Karlsson i laget, så man har absolut kvalitet att störa Timrå här, speciellt då man har klart mer att spela om.

Timrå har inget att spela om och på slutet har man förlorat en del matcher, så motivationen är knappast på topp. Samtidigt så möter man ett AIK som har en hel del att spela om då man inte vill släppa Tingsryd före sig, och här väljer jag att gå på gästerna.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 4.65 hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip