Timrå gästas av Almtuna, och jag har min idé klar i matchen.

Timrå kommer från fem raka segrar och man ser riktigt bra ut för stunden.
I de två bortamatcherna på slutet har det blivit 1-5 mot AIK samt 0-4 mot Södertälje, och det är riktigt starka papper.

Nu är det hemmaplan och efter förlusten i premiären mot urstarka Björklöven så har man tagit fyra raka segrar, och där har man gjort kanonmatcher då man slagit lag som Karlskoga med 7-1 och Södertälje med 6-2.

Offensivt så är man otroligt starka då man har spelare som Dahlén, Lööke och Lundin för att nämna några. Man har dock ännu mer spets i Lundeström och Boqvist, så truppen är riktigt bra. Dahlén saknades dock senast och man har inte gått ut med laget här. Man hade dock inga problem med att vinna senast trots hans avsaknad, något som visar att man har en riktigt bred trupp.

Almtuna ligger på en femteplats i tabellen och man har helt klart gjort det över förväntan.
Man har slagit lag som AIK, Modo och Södertälje hittills, och det är lag som på förhand var tippade klart högre i tabellen.

Tidigare Timråspelaren Emil Berglund leder lagets interna poängliga med nio poäng, och han har sett riktigt bra ut. I övrigt finns spelare som Söderlund, Lindström och Södergran i truppen som håller bra nivå.

Kikar man på truppen så är den dock långt ifrån Timrås, och man har gjort det riktigt bra hittills med tanke på vilket spelarmaterial man har att tillgå.
Nu är det även bortaplan som gäller och där har man inte varit lika framgångsrika då man tagit två segrar på sex försök.

Timrå håller en klart högre nivå och då de också sett riktigt formstarka ut på slutet så tror jag man vinner matchen bekvämt, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip