Med bara två omgångar kvar att spela jagar timrå en kvartsfinalplats medans Brynäs försöker undvika kvalspel, och nedsläpp är 19.00.

Timrå ligger på en sjundeplats i tabellen och med tanke på att man har tre poäng upp till både Oskarshamn och Frölunda som även möts under tisdagen så är en seger av högsta vikt här om man ska lösa en kvartsfinalplats.
Nu senast förlorade man även mot Oskarshamn i en viktig match med 4-3, och hade det blivit seger hade det sett annorlunda ut.

Nu möter visserligen ett desperat Brynäs, men med namn som Dahlén, Hanzl, Pettersson och Pääjärvi i laget så finns det mer kvalitet än hos gästerna, vilket jag tror blir avgörande.

Brynäs slog HV71 i en ännu viktigare match senast då man i och med segern tog sig upp på samma poäng, och en förlust hade betytt kvalspel. Med två omgångar kvar har man nu chansen att undvika det, men samtidigt är det två riktigt tuffa matcher man har framför sig.
Nu är det även bortais som gäller och då 13/20 segrar kommit på hemmais är det ingen underdrift att det är ett klart minus att spela bröts här.

Man har några spännande spelare i Rödin som dock klev av träningen haltades, Timashov och Sklenicka .Man är dock inte ett lika starkt lag som Timrå, och trots att man tagit en del segrar på slutet är känslan att man får det svårt här.

Timrå är det bättre laget i matchen och trots att man möter ett desperat Brynäs så ska man ha goda chanser att vinna, och jag går på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip