Timrå och HV71 ska mäta sina krafter imorgon 19.00. Men det blir inte att mäta krafterna på ett rättvist sätt. Timrå vilar många spelare inför det stundande kvalet samtidigt som HV71 måste gå stenhårt för att komma 7-8 i tabellen som ger dem hemmafördel i play-in-spelet. Spelet blir således HV71 -1.5 till 2.20 hos Bethard eller FastBet och det spelas i vanlig ordning med en flatinsats.

Som sagt, Timrå vilar spelare och det har verkligen märkts på slutet. Nog för att man är seriens överlägset sämsta lag, men när man dessutom vilar spelare finns det inte mycket kraft kvar i laget, dessutom är man givetvis 100% omotiverad att spela fler matcher i grundserien då säsongen varit död sen mångaaa veckor tillbaka.

Senast Timrå spelade så studsade man dock tillbaka från ingenstans när man hemmaslog ett darrigt Malmö med 2-1. Detta är inget som kommer hända igen om ni frågar mig, nog för att det är sista hemmamatchen i grundserien säsongen 18/19, men att man ska slå HV71, det kan jag inte se komma. Timrå har verkligen fallit ihop totalt på slutet och det är förståeligt när man vilar spelare och det inte finns någonting att spela för.

HV71 måste som sagt vinna denna matchen för att ge sig själva möjligheten att komma sjua eller åtta i serien, det är det som är prio ett just nu. Det räcker med att besegra Timrå så kommer HV71 ligga på sjunde plats inför den avslutande omgången eftersom Malmö och Rögle möts imorgon och båda lagen kan givetvis inte ta två pinnar, hehe.

HV71 har dock haft fullkomligt bedrövlig form på slutet, men det krävs inte mycket kvalité för att slå Timrå i det skicket dem är nu. HV71 har verkligen någonting att spela för samtidigt som Timrå bara vill få grundserien överstökad. Hur HV71 inte ska slå Timrå, det kan jag inte se hända. Troligt är också att man vinner med två mål eller mer då Timrå verkligen visat prov på att man viker ner sig enkelt på slutet.

De två senaste mötena mellan HV71 och Timrå har slutat med två HV-segrar, 5-0 och 7-1, en total målkvot på 12-1 och då var läget inte alls lika bra som nu. Givetvis ska HV71 vinna enkelt imorgon!

Match: Timrå - HV71
Spel: HV71 -1.5
Odds: 2.20
Insats: Flat
Bolag: Bethard , FastBet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip