Femte matchen i den hyperintressanta matchserien mellan Timrå och Oskarshamn där det står 2-2 i matcher. Hur går det i denna batalj?

Timrå förlorade den senaste matchen nere i Oskarshamn med 5-2 efter att matchen exploderat målmässigt i den tredje perioden.
Det stod 1-1 efter två perioder där sedan Oskarshamn gör tre raka mål i tredje och går upp till 4-1. Man gör 4-2 men släpper 5-2 minuten senare, vilket också blir slutresultatet.
Positivt är att man vunnit båda sina hemmamatcher, men ska man se på resultaten så har man ännu inte vunnit på ordinarie tid.

Oskarshamn fortsätter att överraska och jag personligen trodde att Timrå skulle koppla grepp nere i Oskarshamn senast. Men man visar en oerhörd vilja och det kan bli obehagligt för Timrå framöver i denna matchserie.
Man har fått med sig två kryss i båda bortamatcherna där man snöpligt inte vann i första matchen då man släppte in 4-4 med 13 sekunder kvar, och spelarna känner verkligen att man kan utmana ”SHL-laget”.
Fem mål hemma senast dår Dahlström och Sointu gjorde två mål vardera, och man var det klart bättre laget under den tredje perioden.
Man åker upp med samma manskap som spelade matchen senast.

Hutchings och Jalasvaara är fortsatt avstängda för Oskarshamn respektive Timrå, och är spelklara till nästa match.

Tre av de fyra matcherna har gått över 4,5 mål och jag tror att vi får se ytterligare en underhållande match här.

Speltips: över 4,5 mål och jag investerar 2u hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip