Måndagen bjuder på en riktigt bra match i hockeyallsvenskan då Timrå och Västerås ska göra upp, och jag har min idé klar i matchen.

Timrå öppnade serien med att förlora mot Björklöven hemma med 1-4. Man gjorde en bra match spelmässigt, men Björklöven visade vilken nivå man håller, och man var sylvassa när lägena väl kom.

Senast så tog man sin första seger och då blev det klara 7-1 mot Karlskoga. Redan efter den första perioden så var matchen över då man ledde med 5-0, och det var bara att spela av matchen.
Truppen håller riktigt hög klass offensivt och Dahlén, Lundin och Lööke hade show i matchen då fyra av de sju målen kom från dessa herrar.

I truppen finns även spelare som Boqvist, Blomqvist och Madsen i laget, så man har både bredd och spets offensivt.
Nu har även Lundeström anslutit på lån, och Det spetsar offensiven ännu mer, och här bör man återigen kunna få in en del puckar framåt.

Västerås har öppnat serien på ett starkt sätt och man har vunnit tre av sina fyra matcher. I premiären så tappade man en 1-3 ledning mot Almtuna, en match man senare förlorade med 4-3.
Sedan dess har det blivit tre raka segrar, och samtliga har kommit på hemmaplan.

Man har plockat in två backar i Mylläri och Lundgren på korttidslån, och de kommer att spela i matchen, och trots att de kommer i med bra meriter så kan det finnas en del ringrostighet.

Timrå har en sylvass offensiv och här tror jag man återigen kommer visa upp ett bra spel, och då kommer man skapa en hel del lägen i matchen. Samtidigt så är Västerås i grund och botten ett bra lag, och de är absolut inte ofarliga framåt, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip