Timrå och Vita Hästen ska göra upp i vad jag tror blir en riktigt spännande match, och jag tror på en målrik match.

Timrå vann senast med 2-1 hemma mot Kristianstad där stjärnorna Dahlén och Lundin gjort varsitt mål. Dahlén ligger etta i den totala poängligan och Lundin ligger trea, så det är två offensivt sylvassa pjäser.
Nu de senaste matcherna har man även tagit in Walterholm, en spelare som gjort fyra poäng på sina tre matcher.
Hemmaplan gäller återigen här och vid seger kliver man mot Karlskoga som ligger trea.
Här tycker jag att man ska ha bra chans att få in flera puckar då man har en bra offensiv samtidigt som man visat upp ett bra spel på hemmaplan de senaste matcherna.
Lööke saknas fortfarande där också Hardegård saknas.

Vita Hästen kommer från en 0-5 seger borta mot Almtuna där man imponerade. Man släppte bara till nio skott på hela matchen, en helt absurd siffra på denna nivån. Nu möter man dock ett klart bättre lag och man bör få det svettigare i denna matchen än senast.
Man fortsätter att göra en riktigt bra säsong då man innehar en sjätteplats i tabellen, något som de flesta inte trodde skulle ske. På bortaplan så har man spelat ett mer öppet spel vilket också siffrorna visar då man både gör och släpper in fler mål än på hemmaplan.
Man har dock varit ojämna på slutet då man varvat segrar med förluster där också defensiven varit tveksam i vissa matcher.

Här tror jag på en böljande match med mycket målchanser, och med riktigt vassa offensiva spelare på plan bör detta generera i en målrik match.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip