Under lördagen ska Tingsryd och Kristianstad göra upp, och här tror jag på revansch för hemmalaget.

Tingsryd kommer från ett nederlag då just Kristianstad blev för svåra senast. och siffrorna skrevs till 4-2.
Man gjorde en rätt så bra match och inför den sista perioden stod det 2-2 på tavlan. Väl där så vann hemmalaget med 2-0, men Tingsryd skapade flest lägen, och det kunde absolut slutat med en seger.

Den matchen spelades på bortaplan och där har man haft det rätt tungt då man bara vunnit sju av 18 matcher.
Här är det dock hemmaplan och det ser jag som en klar fördel då man vunnit elva av 19 matcher, och man har tagit klart fler poäng än på resande fot.

I laget finns det en del vassa spelare som då tänker jag främst på Anton Svensson som är uppe på 42 poäng efter 36 matcher, så där har man ett riktigt vasst vapen framåt. I övrigt finns spelare som Harju, Olsson och Bengtsson, så det finns kvalitet i truppen.

Kristianstads trepoängare senast var riktigt efterlängtad då man inte tagit en seger på ordinarie tid sedan den 15 januari.
Miketinac stod för det viktiga 3-2 målet i den tredje perioden där sedan Willman Borvik gjorde 4-2 i öppen kasse.
Spelmässigt var dock gästerna minst lika bra, och man ska vara glada att man löste samtliga tre poäng.

Willman Borvik har gjort det riktigt bra hittills då han tryckt in 15 kassar, och med det är leder han lagets interna skytteliga.
Man har även plockat in en intressant spelare i Levin som närmast kommer från Dinamo Riga i KHL, och han stod för ett mål direkt, så där har man rustat upp offensivt.
Man har dock en väldigt tunn trupp överlag vilket också tabellplacering visar då man är jumbo i serien, och man kommer fortsätta att få kriga i botten av tabellen.

Till skillnad från senast så är det nu bortamatch och det är inget man trivs med då man är seriens svagaste lag på resande fot.
Det har bara blivit tre ynka segrar på 16 matcher vilket är ett riktigt uselt facit, och här tror jag man åker på en ny förlust.

Tingsryd förlorade den senaste matchen lagen emellan men här är man ute efter revansch, och då man har fördel av hemmaplan så tror jag man visar sig starkast, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 2.10 hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip