Tingsryd ställs mot blytungt motstånd när Modo gästar under onsdagen, och denna matchen ska gästerna ha bra chans att vinna.

Tingsryd slåss som förväntat i botten av tabellen och just nu är man jumbo i tabellen även om man har spelat två matcher färre än tolvan Västervik som även den har 21 poäng.
På slutet har man tagit två bra segrar mot Västerås och Södertälje på bortais där man gjorde hela åtta mål.
Senast föll man dock tillbaka på förlustspåret då man förlorade mot Kristianstad med 1-4 efter än svagare insats.

Inför denna matchen har man även fem raka förluster på hemmais där man har svaga 5-22 i målskillnad, vilket inte imponerar. Ser man även på truppen är den riktigt svag, och man bör få tufft att stå upp i matchen.

Modo toppar tabellen och man har tagit 51 poäng på 21 matcher. Totalt sett har det blivit 17 segrar och fyra förluster, och man har skaffat sig ett bra hopp ner till tvåan. Nu senast slog man trean Björklöven med 5-2 vilket också var lagets nionde raka seger, och här går man för tian.
Man är även ligans bästa bortalag då man plockat 22 poäng, och då har man även spelat två matcher färre än Karlskoga som ligger tvåa i tabellen.

På slutet har man fått hem Niederbach som öppnat succéartat då han efter två matcher gjort fyra poäng.
Med honom i laget spetsar man till en redan urstark trupp då man bland annat har fyra spelare bland de sex bästa poängplockarna i ligan, och på ren klass ska man kunna ta en bekväm seger trots avsaknaden av Riley Woods.

Tingsryd är klasser sämre än Modo, och då även gästerna kommer med toppform så bör detta sluta med en klar bortaseger i matchen.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip