Tingsryd och Mora gör upp bara två dagar efter mötet senast där gästerna drog det längsta strået, och här tror jag på samma utgång.

Tingsryd har efter tre raka segrar haft det tuffare på slutet då det blivit tre raka nederlag. Näst senast räckte man inte till mot svaga Vita Hästen där siffrorna blev 3-1.
Nu senast mötte man just Mora och där var man det svagare laget matchen igenom, och det blev förlust med 0-5.

Nyförvärvet Ryan Gropp har bara levererat ett mål på sex matcher, och det är en spelare som ska göra poäng.
Ser man på laget så håller det en rätt låg klass då det är få spelare som sticker ut och både defensivt och offensivt har man det tufft, vilket säger en del om laget.

Mora tog sin tredje raka seger i och med vinsten senast, så självförtroende finns helt klart i laget.
Man lyckades även nolla Tingsryd och ser man på just defensiven så har man varit ett av ligans tätaste lag bakåt då man i snitt ligger strax under två insläppta mål per match, vilket lagt grunden till många av segrarna. Nu kommer man möta ett revanschsuget Tingsryd som lär göra en bättre insats, men gör man en liknande insats som senast ska man kunna ta en ny seger.

I truppen finns det spelare i Persson, Ljunggren, Carlsson, Heikkinen och Johannesen som samtliga håller en bra nivå.
Nyligen tog man även in Nicklas Heinerö i laget för att bredda offensivt, så truppen håller en bra nivå, och här bör man återigen kunna stänga ner hemmalagets defensiv.

Tingsryd blev nollade och förlorade med 0-5 senast, vilket gör att man lär vara otroligt revanschsugna, och de kommer göra en bättre match. Känslan är dock att om gästerna fortsätter med sitt fina defensiva spel så får hemmalaget det tufft då gästerna även har fin kvalitet offensivt, och jag går på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip