Jaha, Leksands IF. Känner ni straffsparken?
Så klart att ni gör. När Oskarshamn igår överraskande besegrade Västerås borta så har Leksand nu ett gyllene läge att göra ett avgörande ryck i kampen om de åtrovärda kvalserie-biljetterna.
Det skiljer i skrivande stund fem poäng ner till VIK, om Leksand gör jobbet idag - ja då säger min gymnasiematte att det skiljer åtta poäng. Åtta poäng med åtta matcher kvar - det släpper Leksand aldrig.
Så knäckehäxorna är väl medvetna om allvaret.

Och formen är strålande, det vill jag påstå.
I förlustmatchen borta mot Örebro var man faktiskt bra - hemmalaget dock bättre. Efter det en promenadseger borta mot Borås innan den fullständiga slakten av gurkorna hemma i onsdags. Siffrorna skrevs till 8-3, och det är tydliga nuffror det.
Firma Apelgren/Salo kan mönstra exakt samma lag som senast, till och med så det kan tillkomma någon/några som reser med. Hur som helst så handlar det om angenäma problem.

Tingrsyd då? Jorå. Dom lär allt klara sig kvar. 3-4 poäng till borde räcka. Om ens det. Men dom poängen kommer knappast idag.
Inte ett mål på de sex senaste perioderna, och även om den bistra trenden skulle brytas idag så är jag ändå helt på det klara att Leksand gör ännu fler.

Vi ska heller inte glömma att det här är Leksands andra besök i Tingsryd den här säsongen. Och jag minns det som igår när Johan Ryno smällde in 0-1 efter 50 sekunder och matchen avgjordes i samma veva.
5-0 till slut och det var kattens lek med råttan.

Raka tvåan härmed rekad. Men jag går nog personligen in på hcp-tvåan, ska äta frukost på saken ...

This is the stats tab
This is the post tip