Hyperintressant möte där Tingsryd gästas av Västervik, och båda har viktiga poäng att spela om de sista två matcherna.

Tingsryd kommer från en 0-4 förlust mot Leksand där man hade ynka 16 skott på mål, och det i sin hemmaborg, under all kritik! Man hade inte en chans under matchens gång och förlorade klart rättvist. Man har bara en seger de fem senaste matcherna och den kom mot Björklöven på straffar.
Man ligger på näst sista plats i tabellen och slåss med Almtuna om vilket lag som ska undvika negativt kval, och det är således otroligt viktiga matcher som är kvar under grundserien.

Västervik har visat upp bra form sista tiden och står på fyra segrar de fem senaste matcherna där man slagit Oskarshamn två gånger om. Man mötte Tingsryd för tre matcher sedan och då vann man efter förlängning i en match man borde vunnit redan efter ordinarie tid.
Man slåss om en playoffplats bland de åtta lagen och just nu står man på 70 poäng vilket är tre färre än Södertälje som innehar åttondeplatsen.
Man har Tingsryd samt Vita Hästen kvar att spela emot och detta är två matcher man ska ha bra chans att vinna, samtidigt som Södertälje har AIK samt Karlskoga, klart tuffare motstånd och det kommer bli en rafflande avslutning på grundserien.
Man kommer till match med ungefär samma lag som senast, och man har vunnit samtliga tre möten denna säsong så man har ett psykiskt övertag på Tingsryd.

Med tanke på att Västervik har klart bättre form än Tingsryd samtidigt som matchen är minst lika viktig för dem, så bör man gå segrande ur denna fighten.

Speltips:2 moneyline spelas till 1.93 och jag investerar 2u hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip