Dags för hockey då Tingsryd gästas av Västervik, och här har jag min idé klar.

Tingsryd har gjort det klart över förväntan hittills och man ligger på en fjärdeplats i ligan, och det före lag som Södertälje och Karlskoga.
Totalt sett har man vunnit fem av sina nio matcher, och det får helt klart ses som ett bra betyg.

Senast så tog man en övertygande seger mot Väsby med klara 8-2, och det var inget snack om att man var det bättre laget.
Bengtsson stod för två mål i matchen och han är nu uppe i 13 poäng på nio matcher.
Nu ställs man dock mot tuffare motstånd, och man lär få kriga klart hårdare för segern här.

Västervik ligger åtta i tabellen efter att man vunnit fyra av sina sju matcher.
Man har gjort det bra hittills och man har slagit lag som Mora, Södertälje och AIK.

Man har även hunnit med att pressa suveräna Björklöven på bortaplan då man förlorade med 3-2, och där kom avgörandet med dryga minuten kvar av matchen.
Senast så blev det en 3-1 seger mot Mora där man vände ett 0-1 underläge i sista perioden, något som visar på styrka i truppen samtidigt som självförtroendet får sig en boost.

Trots bortaplan så tycker jag absolut Västervik har vad som krävs för att utmana Tingsryd här, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till 2.70 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT