Toronto tar emot Buffalo på hemmais natten till onsdag och här är man det klart bättre laget, men jag tror knappast på någon överkörning.

Toronto kommer med fin form till matchen då man vunnit sju av sina åtta senaste matcher, vilket är starka papper.
Man har bland annat slagit Florida, Boston och Tampa Bay, och det är lag som tillhör de absolut bästa i ligan.
Nu senast tog man en ny seger då man vann mot Montreal med 3-2, och motståndet var klart enklare än tidigare.

På hemmais har man varit väldigt starka då man vunnit 26/35 matcher hittills, och då man även har namn som Marner, Matthews, Tavares och Nylander i laget så finns det en hel del kvalitet, men trots det blir man alldeles för klara favoriter i matchen.
Kase, Mrazek och Sandin förväntas saknas.

Buffalo ligger på en tolfteplats i tabellen, och något slutspel kommer det inte att bli. Defensivt har man haft bekymmer under säsongen då man släppt in alldeles för många mål i sina matcher samtidigt som offensiven haft mer att önska.
Nu senast kunde man inte utmana Tampa Bay då det blev förlust med 5-0, och just defensiven visade upp stora brister. Efter den insatsen lär fokus ligga på det defensiva spelet, och man lär inte låta det rinna iväg på samma sätt här.

Även om man blev nollade senast så finns det endel vassa spelare i Thompson, Skinner, Tuch och Olofsson som samtliga är ett hot framåt. Kikar man även på inbördes möten denna säsongen så har man vunnit två matcher och förlorat en, så man har plusstatistik mot Toronto under säsongen, och även om man inte håller samma nivå som hemmalaget så blir man alldeles för underskattade här.
Subban och Caggiula förväntas missa matchen.

Toronto är det klart bättre laget i matchen men här blir man alldeles för klara favoriter då man trots allt förlorat de två senaste matcherna mot just Buffalo, och jag tror att gästerna återigen kommer stå upp bra.

Källgren (Confirmed) - Anderson (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +2,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip