Toronto jagar sjätte raka segern då LA Kings gästar natten till tisdag, och jag tror jag klart mest på hemmalaget.

Toronto öppnade säsongen på ett högst tveksamt sätt då man efter de sju inledande matcherna bara tog två segrar, och de kom mot Montreal och Ottawa som tillhör botten av tabellen.
Man har dock växlat upp rejält på slutet och inför denna matchen har man tagit fem raka segrar, och spelmässigt har det sett bättre ut.
Vegas, Tampa Bay och Boston är några av lagen man slagit på slutet, och nu senast blev det just seger mot Boston med 5-2 på hemmais.

Man har en fin trupp med spelare som Marner, Matthews, Nylander, Tavares och Rielly där flera av spelarna har gjort det bra på slutet, och här tror jag att man har bra chans att ta sin sjätte raka seger.
Saknas gör Mrazek och Mikheyev.

LA Kings har hittills spelat ihop elva poäng på elva matcher, och det är ett helt godkänt för laget.
Man kommer till denna matchen med fyra raka segrar på hemmaplan, och det är just på hemmaplan man gjort sina bästa matcher då man vunnit fem av sju matcher.
Nu är det dock bortaplan som gäller och där har man förlorat samtliga fyra matcher man spelat, och det är en svit jag tror förlängs här.

Man har spelare som Kopitar, Brown, Athanasiou och Iafallo som levererar offensivt för laget. Man har dock inte samma kvaliteter som hemmalaget och då man även saknar Doughty samtidigt som man har flera spelare som förväntas saknas här så tror jag att man får det tufft i matchen.

Toronto har växlat upp rejält på slutet och nu när man ställs mot ett beskedligt motstånd i LA Kings så tror jag att man förlänger sin segersvit, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Campbell (Unconfirmed) - Petersen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip