En eftermiddagsmatch från AHL är sällan vi får se, men här ska Toronto Marlies ta sig an Binghamton, och det är stor chans att utgången blir som tidigare under säsongen.

Toronto Marlies går urstarkt i AHL och man har vunnit 38 av 52 matcher. Totalt har man spelat ihop 77 poäng där 47 kommit borta och 30 hemma, men då har man sex matcher mindre på hemmaplan. Man har ett av seriens bästa lag och det har man också visat under säsongen, då man bara vinner och vinner. Senast blev det dock en snöplig förlust mot Hersey Bears, och jag tyckte man var lite för stora favoriter. Nu står man ännu lägre i den raka ettan, men nu är motståndet också av den enklare formen, och segerchansen ska vara stor.

Binghamton har tagit två raka segrar och båda har kommit mot Rochester, och det är en ganska bra merit då Rochester inte är något dåligt lag. Nu är dock Marlies snäppet vassare, och det lär man märka, om inte annat så har de fått känna på det under säsongen där man förlorat samtliga fem mötena mot Marlies, och i varje match har segermarginalen blivit minst två mål eller högre.
På bortaplan har man varit jämngoda som hemma, och totalt på resande fot har man tagit sju segrar på 25 matcher. Dock så har det bara kommit två segrar de tio senaste bortamatcherna, och man har en tuff säsong.

Marlies håller en klart högre klass än gästerna, och jag tror man tar sin sjätte seger denna säsong mot Binghamton i eftermiddag.

Speltips: 1 -1,5 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip