Speltips: Toronto - NY Rangers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-03-24 00:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.93
Tips: Över 6,5 mål
Toronto Maple Leafs - New York Rangers

Goalies: Andersen (probable) vs Georgiev (confirmed)

I samma veva som många av lagen jagar slutspel så har vi en del andra lag som är mer eller mindre klara. Toronto Maple Leafs har en stabil tredjeplats i Atlantic Division och slutspel ska mer eller mindre vara säkrat. Samtidigt som NY Rangers är borta från snacket gör att vi troligtvis kommer få en avslappnad och trevlig match i natt mellan två lag som gillar offensiv hockey.

Toronto Maple Leafs är som sagt mer eller mindre klara för slutspel. Jag tycker man sett lite avslappnade spelare från Leafs senaste tiden vilket också resulterat i sämre prestationer och Leafs hade faktiskt ett par raka förluster innan man senast skärpte till sig och slog Buffalo Sabres på bortais med 4-2. Även om Buffalo inledde matchen bästa med sitt 1-0 mål via Casy Mittlestadt så kom Leafws tillbaka start och man hade leverans från sina topplinor. Matthews, Tavares och Marner gjorde alla mål vilket var viktigt för spelarnas självförtroende inför slutetspelet.

New York Rangers säsong har inte varit mycket att säga om. Man gick tidigt ut att denna säsong var en ombyggnadssäsong och man har under säsongen bytt bort mer eller mindre hela core-gruppen. Rangers bygger från framtiden och nu när man mer eller mindre är borträknade för något slutspel så är det ett perfekt läge för laget unga spelare att visa framfötterna. Resultatmässigt går det tungt för Rangers som har fem raka förluster i ryggen och det märks att man inte riktigt har någon spets och gör många misstag. Senast föll man mot Detroit Red Wings med 3-2 i en jämn match mellan två lag som är lite i samma sits.

Som sagt så fick Toronto bra utdelning tillslut mot Sabres och man möter ett ungt och lite orutinerat Rangers. Med tanke på att Leafs bör vilja finslipa formen samt Rangers unga spelare som bör vilja visa sina framfötter i en vanligtvis öppen matchup så tror jag vi kan få se en del fin hockey här. Båda lagen snittar över 3.00 mål/match mot varandra över de 10 senaste mötena och med Georigiev i mål och Rangers stora felprocent bör Leafs kunna sätta dit ett bra gäng med puckar. Jag kommer därför syna en målrik historia och nattens spel blir

Match: Toronto Maple Leafs - New York Rangers
Spel: Över 6,5 mål
Odds: 1.93
Insats: 3/7u
Bolag: Nordicbet, Betsson, Betsafe
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
  Toronto - NY Rangers
Spela på Speltips Toronto - NY Rangers
hockeystick - 23 Mars 2019 - 13:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset mån 17/6 144 kr kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming