Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning

Goalies: Andersen (confirmed) vs Vasilevskiy (probable)

Riktigt toppmöte i natt när två av de bästa lagen i Eastern Conference ställs mot varandra. Det är suveräna Tampa Bay Lightning som ställs mot formstarka Toronto Maple Leafs.

Toronto Maple Leafs har verkligen skapat sig ett bra flyt och laget tog senast tredje raka segern när man körde över Ottawa Senators med 6-3. I och med vinsten har Leafs gått 8-2-0 senaste 10 matcherna och formen börjar verkligen ta sig. Dock måste jag lägga till att man haft en del medstuds och vunnit matcher som man inte förtjänat vilket både kan ses som en styra och svaghet. Senast hade man dock ingen tur, utan man var det klart bättre laget mot Ottawa och avgjorde egentligen matchen redan i första perioden då man körde över ett problematiskt och förvirrat Sens med 3-0. Efter detta var helt enkelt uppförsbacken för brant för Sens som trots att man spelade upp sig inte kom i närheten av en poäng.

Tampa Bay Lightnings fina säsong fortsätter och det tycks i mina ögon inte finnas något som kan stoppa det suveräna laget från Florida. Senast vann man mot Los Angeles Kings med 4-3 i en match där man återigen visade hur dominanta man är. Redan efter någon minut tog Bolts ledningen via Stamkos och även om Kings kom tillbaka drog laget ifrån till en 4-1 ledning inför tredje perioden. Det ska tilläggas att Vasilevskiy stod för (troligtvis) säsongens räddning i första perioden. Kings smög tillbaka i en tredjeperiod där det kändes som Bolts ville spela av matchen men man kom aldrig närmare än till 4-3.

I natt har vi alltså två av de bästa lagen som ställs mot varandra och jag måste ge fördel till Tampa Bay här. Trots att Leafs har en fin form och är hemmastarka tycker jag ändå att jag sett brister i lagets spel i denna vinstsvit även om laget vunnit. I mina ögon är Tampa Bay ett betydligt mer komplett lag som vinner matcherna på kvalité och bör därför inte vara underdogs i natten match. Ska läggas till att Bolts vunnit de 3 senaste mötena i Toronto så laget trivs i Air Canada Center. Jag kommer därför spela

Match: Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning
Spel: 2 money line
Odds: 1.98
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip