Halva serien har gått i kvalet till hockeyallsvenskan, och här ställs Tranås mot Almtuna.

Tranås ligger fyra med åtta poäng och man är med i racet om de två placeringarna som betyder hockeyallsvenskan nästa säsong. Det ska dock mycket till då jag tror man kommer tappa mer nu på slutet då truppen är en av de svagaste.
Man kommer från en 1-3 seger mot Hudiksvall och man har stått upp bättre hittills än vad jag trodde man skulle göra. Nu ska det dock dra ihop sig med de fem sista matcherna, och då tror jag inte man räcker till.

Almtuna ligger trea och är just nu utanför hockeyallsvenskan nästa säsong. Man ligger en poäng efter Kristianstad och tre efter Vita Hästen, så läget är lite knepigt. Vid förlust här samtidigt som Kristianstad och Vita Hästen vinner så ser det riktigt illa ut, så det är en oerhört viktig match ikväll, och det gäller att bryta trenden med två raka förluster.
Positivt är att Lucas Sandström är tillbaka i truppen och trots en del incidenter så håller han en hög nivå, så skönt för truppen.

Almtuna vann med 6-1 på hemmaplan mot Tranås och i grunden så är man det klart bättre laget, och jag väljer att gå på bortaseger.

Speltips: 2 och jag investerar 3u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip