Trinec ska göra sin fjärde match i turneringen då man ställs mot Leksand, och här tror jag på en underhållande match.

Trinec står efter tre matcher på noll poäng, något som gör att en slutspelsplats ser otroligt tuff ut att lösa.
Efter de två inledande förlusterna med 6-2 mot Fribourg samt 3-2 mot just Leksand så var matchen senast oerhört viktigt, och det såg länge bra ut då man hade 3-0 efter den första perioden.
Man lyckades dock tappa matchen och inkassera en tredje förlust då siffrorna skrevs till 3-4.

Ska man ha en minsta chans att gå vidare så är det all in som gäller då tre poäng är ett måste, något man självklart kommer att försöka gå för.
Det ser dock otroligt mörkt ut då man måste vinna samtliga matcher för att ens ha chansen, och gärna med stor målskillnad.
Man har dock inte glänst defensivt då man släppt in 13 mål på tre matcher, så ska man vinna så lär det krävas en del mål framåt, och då måste spelare som Nestrasil och Ruzicka kliva fram och leda laget.

Leksand är fortsatt obesegrade i turneringen efter segrar med 5-3 och 2-4 mot Slovan Bratislava samt mot Trinec med 3-2.
Nu senast i 2-4 segern såg det bra ut offensivt, och fjärdekedjan med Forsberg, Knuts och Karlsson stod för två av målen.
Efter den starka starten så krävs det bara en poäng i de tre kommande matcherna för att säkra ett avancemang, så man bör kunna spela avslappnat även om man självklart siktar på förstaplatsen i tabellen.

Offensivt så har man en otroligt skicklig ledare i Ruohomaa som man plockat in till denna säsongen, och stundtals gör han lite vad han vill i matcherna. Tillsammans med spelare som Lang, Veronneau och Kloos så har man flera skickliga spelare offensivt, något man även visat i matcherna, och här bör man kunna utnyttja Trinec svaga defensiva spel.
Bakåt har man dock stundtals i matcherna sett väldigt ojämna ut och det är något hemmalaget lär gått igenom och kommer försöka utnyttja, vilket bör kunna leda till en målrik match.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT


This is the stats tab
This is the post tip