Dags för kvartsfinaler i årets upplaga i JVM, och här ska USA spänna musklerna med Finland.

USA förlorade premiären mot Kanada med 6-4. Sedan har det blivit segrar mot Tyskland med 3-6, Ryssland med 3-1 och Tjeckien med 4-3 efter förlängning där man borde ha vunnit redan efter ordinarie tid.
Zegras leder hela JVM.s poängliga då han är uppe på nio assist. Även Pinto har gjort en riktigt bra turnering med sina sju poäng, så offensivt ser man riktigt starka ut. Det finns även fler spelare som är offensivt starka, och då tänker jag framförallt på Wahlström och Kaliyev.

Finland förlorade premiären mot Sverige efter förlängning i en match man var det svagare laget, och man fick tacka målvakten då han var outstanding. Därefter blev det planenliga segrar mot Slovakien med 8-1 och Kazakstan med 1-7. I den avslutande matchen ställdes man mot Schweiz där det skulle avgöras vilket lag som tog andraplatsen i gruppen, och där förlorade man med 2-5 och visade upp brister i spelet. Annunen visade sig även vara mänsklig då han gjorde en klart tveksam insats mellan stolparna, något han inte har råd med här.
Man ser inte alls lika starka ut som förra året och nu när man ställs mot klart tuffare motstånd i form av USA så bör man få det riktigt svårt att ta sig vidare.

USA är det bättre laget i grunden. Man har även imponerat klart mer hittills, och här bör man vinna matchen och ta sig vidare till semifinal.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip