Vienna Capitals ska försöka studtsa tillbaka efter den tunga förlusten senast, och man ska ha fin segerchans på hemmaplan.

Vienna Capitals är ligans bästa lag och det visade man genom att vinna grundserien i imponerande stil. Man vann med elva poäng före Salzburg och Liwest Linz, där det var ytterligare elva poäng ner till fyran.
Man slog Innsbruck i kvarten med 4-2 i matcher, ett lag som slutade femma på 71 poäng, och som jag tycker ändå hade en bättre trupp än motståndet här. I semin vann man direkt med 4-0 hemma och visade direkt att man är lika farliga nu som under grundserien. Senast blev det dock förlust med 1-4, ett resultat som knappast var rättvist. Man släppte in tre mål på fyra skott under andra perioden, där man också sköt 16 mot Bolzano.

Bolzano slutade nia i tabellen och har tagit en lång väg till en semifinal. Det är en bedrift att vara här, och i kvarten slog man ut seriefyran Klagenfurt. Nu är motståndet dock klart tuffare och kanske att man kan ta två matcher i denna serie, mer än så tror jag inte man klarar.
Nu senast fick man maxutdelning i andra perioden vilket gjorde att man kunde spela på ledningen, vilket man gjorde på ett bra sätt. Jag tror dock inte man får ytterligare en sådan här utdelning med tanke på hur matchbilden har sett ut under matcherna, och då blir det mycket svårare att hävda sig i matcherna.

Vienna Capitals vann grundserien på ett riktigt fint sätt, och man har visat under hela säsongen att man har vad som krävs för att gå hela vägen, och då ska inte ett lag som Bolzano kunna störa.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip