Vancouver Canucks - New York Islanders

Goalies: Miller (probable) vs Greiss (probable)

Vancouver Canucks kan i teorin fortfarande ta sig till slutspel, men då ska något till ett mirakel ske för det Kanadensiska laget. Laget är dock helt okej på hemmais i år med ett record på 18-10-5. Senast föll man med 2-1 efter OT mot Montreal Canadiens. Canucks fick kriga hårt men Ryan Miller höll laget kvar i matchen efter en stark insats. Canucks hittade en kvittering i tredje perioden men det var Paul Byron som kunde avgöra i OT till Habs fördel.

NY Islanders krigar för att ta sig till slutspel och laget besitter just nu den sista Wild Cardplatsen före Toronto Maple Leafs. Dock är man endast en poäng före och nattens match blir oerhört viktig för Islanders. Man tog en imponerande seger senast då man vann med 4-1 på bortais mot Edmonton Oilers. Laget har helt okej form med ett record 6-3-1 senaste 10 matcherna.

Denna matchup brukar kunna ge oss en del mål då båda lagen snittar en bit över 3.00 mål/match senaste 10 mötena inbördes. Detta är det andra och sista mötet lagen emellan detta året där Islanders vann det första med 4-2. Tror båda lagen löser minst 2 mål var här i natt igen. Båda lagen lär vara hungriga med ett Canucks på hemmais mot Islanders som måste ta viktiga poäng.

Ö5.0 ligger linan på livet jag ser som är vänlig sådan då jag hade förväntat mig en 5.5 lina.

Jag kommer alltså spela

Vancouver Canucks - NY Islanders Ö5.0 mål @ 1.781 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip