Dags för match nummer fyra mellan Västerås och Karlskoga, och här tror jag klart mest på gästerna.

Västerås ligger under med 1-2 i matchen efter att man nu vann senast med 5-3, något som höll liv i matchserien.
Lunsjö stod för en väldigt bra match då han gjorde 2+1, och han var lagets bästa spelare.
Man ligger dock fortsatt illa till då det är vinna eller försvinna, och för att man ska ta sig vidare krävs två vinster till, något jag inte tror man löser.

Visst finns det en del kvalitet i truppen om man kikar på spelare som Lunsjö, Hillding, Jansson och Benker för att nämna några, så man håller en bra nivå.
Man har dock ändå inte riktigt samma kvalitet i truppen som gästerna, och det gör att jag är tveksam till att man löser en ny seger.

Karlskoga slutade tvåa i grundserien och det är något man absolut är nöjda med. I denna matchserie har det hittills blivit två segrar och en förlust, något som gjort att man har ett bra grepp, och efter att man inte tog vara på chansen senast så får man här en ny match att avgöra matchserien.

Truppen håller en väldigt bra nivå då man har spelare som Rekonen, Thorell, Björklund och Immo för att nämna några, men det finns klart fler spelare att hålla koll på för hemmalaget.
Här lär man också komma ut och visa att man kan bättre än senast samtidigt som man självklart vill avgöra matchserien redan nu, för en femte och avgörande match är nog inget man önskar.

Västerås vann den senaste matchen vilket gjorde att man höll liv i matchserien. Här tror jag dock man kommer möta ett riktigt taggat och revanschsuget Karlskoga, så känslan är att det blir lite väl tufft här, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip