Nyckelmatch direkt där både Västerås och Leksand har läge att rycka direkt i tabellen då man har försprång mot övriga lag.

Västervik slutade trea i hockeyallsvenskan och fick med sig tre poäng in i denna runda, tre poäng som kan visa sig vara oerhört viktiga.
Vid seger här så går man upp på sex poäng och gör därför ett litet ryck, framförallt om Karlskoga skulle inte skulle få med sig några poäng mot Modo.
I en intervju med Thomas Pannanen så säger han att laget inte alls är favoriter att vinna denna playoffserien då man menar att Modo och Leksand ska ses som favoriter. Han säger även att första målet under säsongen var att etablera sig i hockeyallsvenskan, vilket man gjort med god marginal, så detta blir lite som en bonus. Nu har man dock spelat riktigt bra under säsongen och förtjänar verkligen platsen här. Truppen ska vara helt full, så inga bekymmer där.

Leksand avslutade hockeyallsvenskan bäst av samtliga lag och man vann tolv av de 15 sista matcherna. Man klättrade mycket i tabellen och slutade fyra, och man får med sig två poäng in i denna playoffserien.
Man kommer in som ett av de formstarkaste lagen och spelare som Mattias Karlsson och Ritola har rutin nog att veta vad som krävs för att vinna dessa viktiga matcher.
Ser vi till den sista matchen i grundserien så kör man fullkomligt över Björklöven på hemmaplan, och 4-2 var klart i underkant.
Detta kommer absolut bli ett stort test för laget som haft svårt för Västerås under säsongen, men formen finns där och i grunden så tycker jag man ska vara snäppet vassare, och jag tror man blir livsfarliga i kampen om playoff.
Filip Johansson missade sista matchen i grundserien men återkommer här.
Själin och Forsberg saknas.

Som knappa underdogs så tycker jag värdet ligger hos gästerna, även att Västerås grymt starka hemma under säsongen, och nu är det helt andra förutsättningar.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip