Men herrejävlar en sån viktig hockeymatch som ska spelas i Västerås ikväll.
Mora, Almtuna, Malmö och Västerås. Något av lagen har spelat klart innan det roliga ens tagit vid. Och det vore en enorm missräkning för samtliga lag.
Och det känner inte minst Västerås av som nyligen plockat in ett par svindyra slovaker.

Hatmöte idag hemma mot Örebro. Och då är det inte bara poängen som står på spel. Utan ära, rikedom och berömmelse. Fortune and glory, som Indiana Jones hade uttryckt sig.
Här har Örebro haft det jäkligt trassligt sedan man klev upp i Allsvenskan. Tre klara förluster målmässigt, vilket givetvis inte är önskvärt.
Men förlusten i våras kunde slutat helt annorlunda då matchen stod och vägde i mittperioden och Conny Strömberg prickade varenda stolpe och ribba i ett och samma andetag.

Men det har hänt en del sedan dess. Örebro är numera seriens överlägset bästa bortalag (49p) och vet exakt hur man får matcherna på resande fot precis dit man vill ha dem. Och det lär inte vara någon skillnad idag.

5-0 senast borta på Almtuna är siffror som talar sitt tydliga språk. Extra roligt att Zacke kom in direkt och höll nollan.
Idag är är dessutom backjätten Stefan Warg tillbaka - på riktigt.
Vet att jag sa det sist också, trodde inte att man kunde få två matchers avstängning för att tacklas i det här landet. Man glömmer snabbt att det är sossarna som styrt i 100 år.

Örebro står enkelt emot Västerås (förmodade) offensiv första 5-6-7 minutrarna och jobbar sig sen in i matchern föredömligt.
Låter det rimligt?

2,00 på att det är mållöst innan klockan slår 10.00 prövas hur som helst ...

This is the stats tab
This is the post tip