Hockeyallsvenskan står på tapeten under onsdagen och här ska Västerås och Västervik göra upp, och jag tror att vi får se en bra insats från hemmalaget.

Västerås ligger på en åttondeplats i tabellen och det är något man inte alls är nöjda med, och på förhand hade nog fler än jag högre förväntningar.
Det som spökat är bortaspelet där man bara vunnit tre av åtta matcher, och totalt har man spelat in åtta poäng.
Här är det dock hemmaplan som gäller och där har man varit klart mer framgångsrika då man vunnit fem av sina sju matcher, och det med en bra målskillnad på 25-16.

Man kommer från en förlust mot AIK på just bortaplan med 2-1, men innan dess stod man för en riktigt bra match hemma mot Södertälje då man vann med 3-0.
Truppen håller i grunden en bra nivå då man har spelare som Frycklund, Jansson, Lavoie, Svensson och Zetterberg i laget för att nämna några, och jag tror att man fortsätter prestera på hemmaplan.

Västervik har överraskat en del på mig under säsongen och man placerar sig på en sjätteplats just nu.
Man kommer från en 4-0 förlust mot Kristianstad på bortais och där har man precis som hemmalaget haft det svårare, och det har bara blivit tre segrar av sju möjliga på resande fot.
På hemmais har man dock varit starka då man vunnit fyra av sju matcher samtidigt som man tagit poäng i samtliga matcher, men nu är det som sagt ingen hemmamatch.

I laget har man spelare som Öhman, Holmström och McKenzie som håller en bra nivå. Jämför man dock med hemmalagets trupp så skiljer det en del i kvalitet, och jag tror att man får det rätt tufft här.

Västervik har gjort en bra säsong hittills men nu är det bortaplan som gäller och då man ställs mot tufft motstånd i form av Västerås så tror jag att man väger för lätt, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip