Västervik kunde inte utmana Djurgården på bortais senast då det blev förlust, och även om det är hemmaplan som gäller nu så tror jag det hjälper föga.

Västervik kunde inte alls utmana Djurgården på Hovet senast då det blev en klar förlust med 4-0. Man fick bara iväg 19 skott på mål och man skapade inte alls lika mycket som hemmalaget.
Nu är det match på hemmais som gäller och normalt sett är man klart starkare i Plivit Arena, och under säsongen har det blivit fyra segrar på sju matcher hemma. Det har bland annat blivit segrar mot Björklöven och Kristianstad, men denna uppgift känns för svår.

Truppen är inte alls på samma nivå som de bästa lagen och även om man lyckats med värvningen av Brickley så har det anslutit spelare som D’Aoust och Pawlenchuk som inte alls sett bra ut, och trots hemmaplan så tror jag att man får det tufft.

Djurgården gjorde det riktigt bra senast och segern var aldrig hotad, speciellt då Carl Lindbom fortsatte vara ett monster i kassen.
Det var lagets tredje raka seger och även om man mött rätt beskedligt motstånd i matcherna så bygger segrar självförtroende. Bortais ser jag som ett minus då Västervik trivs bra hemma, men det har ändå blivit fem segrar på resande fot, och det mot tiggare motstånd än nu.

På slutet har man fått in Linus Klasen och Stefan Elliot, två värvningar som verkligen håller en hög klass.
Utöver dem så finns det massor av kvalitet i laget samtidigt som Rensfeldt är tillbaka, och även om många spelare har klart mer att bevisa så ska man vinna på ren klass här.

Västervik gör sina bästa matcher på hemmais men efter två matcher mot Djurgården har man fortfarande inte gjort mål, vilket säger en del om skillnaden på lagen, och här tror jag gästerna visar att man är numret större.

Speltips: 2 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip