Västervik och Karlskrona ska drabbas samman under onsdagen, och jag tror på en målrik match.

Västervik kommer från två raka förluster där man förlorat med 0-2 mot Björklöven och 5-1 mot Timrå. Detta är två topplag så att man förlorar var inte så oväntat.
Man ligger en pinne före Kristianstad som jagar bakom, och trots att det är en del matcher kvar så gäller det att man krigar för poäng i varje match för att undvika negativt kval.
Offensivt så plockade man in Bordson inför denna säsong och det har varit en riktigt lyckad värvning offensivt då har står på 26 poäng på sina 28 matcher. Man har även Nowick i laget, så offensiva kvaliteter finns, och nu när det vankas hemmamatch så bör man kunna bjuda gästerna på en rejäl fight. Öhman saknas dock och det är ett avbräck offensivt.

Karlskrona kommer med riktigt bra form då man vunnit 4/5 senaste matcherna. Senast blev det en 4-3 seger mot Tingsryd i en match man var det klart bättre laget, och siffrorna kunde ha blivit något större. Man visade dock upp brister defensivt, och ska man vinna igen så krävs det att man gör ett bättre jobb defensivt.
Offensivt så har man gjort det bra på slutet med tio mål de tre senaste matcherna. Veteranen Niklas Johansson leder lagets interna poängliga med 31 poäng på 36 matcher.
Man har även ett sylvasst kort i Norbe som gjort 26 poäng från sin backplats.
Negativt för laget är att Linus Karlsson valt att bryta sitt kontrakt med klubben och där tappar man en skicklig spelare offensivt.
Man är dock ett av de lagen i ligan som spelar flest målglada matcher där hela 24/36 matcher har gått över 4,5 mål.

Gästerna kommer med bra form men hemmalaget har tillräckligt bra offensiv för att störa i matchen, och jag tror vi får se en match med mycket mål.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip