Fredagen bjuder som oftast på underhållning i form av hockeyallsvenskan och denna fredagen är inget undantag, och jag har hittat ett spel i matchen mellan Västervik och Tingsryd.

Västervik åkte på en 4-0 förlust mot Västerås senast och det var andra matchen i rad man fick kliva av mållösa då man i matchen innan förlorade med samma siffror mot Kristianstad, och även det på bortaplan.
På hemmaplan är man dock ett helt annat lag då man vunnit fyra av sju matcher, och man har även tagit poäng i samtliga matcher, så det är ingen lätt uppgift att kommer ner och spela i Plivit Arena.

Efter två raka matcher utan mål framåt lär man vilja visa fansen att man kan klart bättre och det finns helt klart offensiv kvalitet i laget i form av Holmström, Öhman och McKenzie för att nämna några, och jag tycker man är det bättre laget i matchen.

Tingsryd ligger näst sist i tabellen och hittills har man bara vunnit fem av 14 matcher.
Fyra av segrarna har kommit på hemmaplan och det innebär att man bara vunnit en match på bortais av sex möjliga, och då har man även svaga 11-27 i målskillnad, så man släpper även in en hel del mål.

Man kommer till denna matchen med en seger på de sex senaste matcherna och då har man bland att förlorat med 7-1 mot Kristianstad och 0-3 mot Vita Hästen. En av förlusterna kom även mot just Västervik med 1-3, och jag tror att man väger för lätt här.

Tingsryd har varit väldigt svaga på resande fot under säsongen och då man ställs mot ett hemmastarkt Västervik så tror jag att man får kliva av isen utan poäng, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip