Två av serien formsvagaste lag i form av Västervik och Troja/Ljungby ställs mot varandra under onsdagskvällen, och här tror jag hemmalaget har klart bäst möjligheter ett bryta trenden.

Västervik kommer med svag form till denna matchen då man förlorat fem raka matcher, och i tre av matcherna har man även fått kliva av mållösa, så offensivt har man varit bleka.
Nu senast blev det dock fyra mål framåt där man trots det förlorade mot Tingsryd med 5-4 efter förlängning.
Den matchen spelades dock på bortaplan, och där har man inte alls varit lika starka som hemma, något som är klart positivt här.

På hemmais har man vunnit fyra av sina åtta matcher. Samtidigt har man även tagit poäng i samtliga matcher, något som är riktigt starkt, och nu när ett formsvagt och defensivt svagt Troja/Ljungby kommer på besök så bör segermöjligheterna vara bra.

Troja/Ljungby är nykomlingar i serien och efter 17 spelade matcher så är man jumbo, och det har bara blivit tre segrar, ett facit som är allt annat än bra.
Formen är även den riktigt svag då man kommer till denna matchen med åtta raka förluster, och då har man bara tagit poäng i en av matcherna.

Man har bra spelare i Hillding, Öhman och Fröland som sticker ut lite extra. Utöver dem så är truppen dock alldeles för tunn, något tabellplaceringen även visar, och jag tror att man får det tufft mot ett hemmastarkt Västervik.

Troja/Ljungby är ett av de svagaste lagen i serien och till denna matchen kommer man med åtta raka förluster, så formen är allt annat än bra, och jag tror att risken är stor att man åker på ytterligare en förlust här.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip