Speltips: Växjö - Brynäs

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-02-14 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.04
Tips: 1 asian hcp -1
I en oerhört jämn tabell så ska Växjö försöka ta viktiga poäng för att klättra uppåt i tabellen, men då måste Brynäs avväpnas, en uppgift jag tror man löser.

Växjö kommer från en 4-3 förlust mot Frölunda efter straffar där man gjorde en bra match med tanke på hur bortaspelet sett ut under hela säsongen. Det är skrämmande att ett så pass bra lag som Växjö bara har tagit fyra segrar på 20 bortamatcher, och det är bara Mora och Timrå som varit sämre.
Nu är det dock hemmaplan och Vida Arena och där är det ett helt annat Växjö vi brukar få se, och här bör det inte vara något undantag. Man är ligans bästa hemmalag och har vunnit 15 av 20 matcher, och det är bara HV71 som man förlorat mot under ordinarie tid.
Man gjorde en spektakulär värvning i Kris Versteeg som gjort över 600 matcher i NHL och det tog bara elva minuter innan han gjorde sin första poäng för klubben där han senare också gjorde mål. En klart godkänd debut och räkna med att han bara kommer växa in mer och mer i spelet.

Brynäs ligger på plats tio i tabellen, men tabellen är så pass jämn så det räcker med ett par segrar så är man uppe 3-4 placeringar. Senast förlorade man hemma mot Luleå efter förlängning, en helt rättvis seger för gästerna. Man har spelat bra på slutet och vunnit tre av de fem senaste matcherna, där effektiviteten varit den avgörande faktorn då man oftast förlorat skottstatistiken de senaste matcherna.
Spelare som Kellman, Boqvist och Gunderson finns i truppen och där gäller det att spelarna i hemmalaget håller koll på de offensiva spelarna i Brynäs, då jag räknar med att man styr spelet.

Ett Växjö som är urstarka på hemmaplan tror jag blir alldeles för tunga för gästerna här, och är man bara noggranna i spelet så ska det vara god chans till ytterligare en hemmaseger.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 3u // TT
  Växjö - Brynäs
Spela på Speltips Växjö - Brynäs
TobbesTips - 14 Februari 2019 - 00:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming