Härligt toppmöte där seriefyran Växjö tar emot serietvåan Färjestad, och jag tror vi får se en del mål här.

Växjö kommer från en riktigt oväntad förlust mot Mora med klara 5-1 senast, en riktig missräkning. Man hade lägen men hade otroligt svårt att få in puckarna, dock bortaplan och där har man inte varit alls bra under säsongen där man bara vunnit 6/25 matcher, och man fortsätter att underprestera på resande fot.
Nu är det hemmaplan och där är man ligans bästa lag med 19 segrar på 24 matcher, och man är som natt och dag när man spelar hemma eller borta.
Man gör klart fler mål på hemmaplan och det är svårt för lagen att komma och försöka ta poäng i vida arena.
Versteeg forsätter producera och är uppe i tio poäng på nio matcher.

Färjestad är ligans målgladaste lag med rätt klar marginal. Man är oerhört formstarka för dagen och senast vann man med 1-4 borta mot Örebro, och man har bara en förlust sista tolv matcherna vilket är klart imponerande. Oskar Steen är glödhet och har gjort 6+8 sista tio matcherna, och det är bara Ryan Lasch som gjort fler poäng sista tio matcherna.
Man utmanar Luleå rejält om förstaplatsen, och är bara en poäng efter, så man lär komma rejält taggade ut på isen, och man bör kunna störa Växjö i matchen här. I 17 av 25 matcher har man gått över 4,5 mål på bortaplan, och jag tror vi får se ytterligare en målrik match.

Speltips: över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT


This is the stats tab
This is the post tip