Match två mellan Växjö och Frölunda spelas under söndagen, och här har jag hittat ett spel.

I match ett hämtade man upp ett 3-1 underläge till 3-3 i en match där Åhman stod för en fin insats i kassen då han räddade 47/51 skott i matchen. Man fick trots upphämtningen dock se sig besegrade efter övertid efter att Mursak gjort segermålet efter tio minuter.

Nu är det match i Vida Arena och under säsongen har man gjort det på bra på hemmais, vilket också gör att man blir favoriter i denna matchen.
Man har spelare som Rosen, Gynge och Holmberg som håller en bra nivå, men man möter dock ett starkt lag, och jag tycker att man blir alldeles för klara favoriter i matchen.

Frölunda skaffade sig övertaget i matchserien genom att vinna den första matchen, och Patrik Carlsson gjorde en riktigt bra match då han nätade tre gånger om.
Även lagets storstjärna Ryan Lasch visade upp ett bra spel då han gjorde tre assist, men överlag stod hela laget för en bra match.

Nu är det bortais och visst hade man det klart tuffare på resande fot än på hemmais. Inför kvartsfinalserien tog man dock tre raka segrar där man bland annat slog Rögle på bortaplan med 3-4 efter förlängning, så det finns en hög kapacitet med spelare som Lasch, Spacek och Lenc i laget, och med tanke formen så bör man åtminstone kunna ta denna matchen till förlängning.

Växjö kliver in som klara favoriter i matchen men här ställs man mot ett Frölunda med fyra raka segrar i ryggen, så man kan absolut få problem i matchen, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip