Växjö och Frölunda ska ta sig an sin fjärde match i denna kvartsfinalserie, och här har gästerna matchboll.

Växjö har verkligen kniven mot strupen i denna hemmamatchen då man förlorat de tre tidigare mötena, och skulle man förlora här är säsongen över.
De tre matcherna har dock resultatmässigt varit oerhört jämna då det blivit oavgjort i samtliga, men i varje match har man fått se sig besegrade i förlängningen, något som givetvis tar enormt på självförtroendet.

Matcherna har bjudit på en hel del mål och det är inte konstigt då det finns mycket skicklighet framåt i båda trupperna. Defensivt måste man dock bli bättre om man ska kunna vända på detta, men känslan är man åker ur, kanske redan här.

Frölunda lär kliva in i matchen med fint självförtroende efter att man vunnit samtliga tre matcher efter förlängning, segrar som är extra sköna.
Framåt har man även gjort 13 mål varva tio kommit under ordinarie tid, och det har blivit minst tre mål per match framåt i samtliga matcher.
Samtidigt har man fått känna på att Växjö har en hel del kvalitet framåt, och för att vinna även denna match lär man behöva fortsätta producera offensivt.

Med tanke på att man har poängkungen Lasch i spetsen samt spelare som Spacek, Lenc, Söderblom och Friberg där bakom så är det inte konstigt att man straffat Växjös defensiv, och här tror jag att man återigen kommer hitta nätet flertalet gånger i matchen.

Efter de tunga förlusterna på övertid så lär Växjös självförtroende vara något stukat, och här tror jag att man återigen får det tufft defensivt då gästerna visat upp ett bra offensivt spel i matcherna.

Speltips: 2 över 2,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip