Returmöte mellan Växjö och HV71 väntar här, och jag har en idé i matchen.

Växjö har blandat och gett hittills och man har vunnit fem av sina elva matcher.
Man kommer från två raka förluster med 4-3 efter förlängning mot Örebro samt 3-2 efter förlängning mot HV71.

Senast så var man som sagt i Jönköping och där gjorde man en bra match då man vann skotten med 27-40. Man såg länge ut att få åka hem utan poäng då 2-1 stod sig länge. Men med bara 1,5 minut kvar av matchen så ordnar man 2-2 genom Melart, men man föll senare i förlängningen då Bergström avgjorde på hemmalaget.
Alnefeldt gjorde återigen en stark insats för HV71, och han har nu gjort två riktigt bra insatser på rad.

HV71 har formen på topp och nu står man på fyra segrar i de fem senaste matcherna.
Målvaktsspelet har varit riktigt bra de senaste matcherna, och försvarsspelet har Det också sett klart bättre ut än tidigare.
Offensivt så öser man in mål och med sina 40 mål framåt så är man bäst i hela serien, och det är kanske inte så konstigt då namn som Lias Andersson, Önerud, Bergström och Fröberg finns i laget.

Nu är det bortaplan och där hade man fem raka förluster innan man tog sin första bortaseger mot Leksand, och det var en viktig seger, speciellt för självförtroendet.
Bortaschemat var dock riktigt tufft inledningsvis och man mötte Frölunda, Örebro, Luleå, Skellefteå och Djurgården, men självklart så ska man ha kunnat ta någon seger i de matcherna.

Här tycker jag Växjö blir lite väl stora favoriter då HV71 sett stabilare ut defensivt på slutet, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip