Dags för match mellan Växjö och Skellefteå där jag tycker att oddset på hemmalaget är lite väl uppskruvat. I skrivande stund får man hela 2.50 gånger pengarna på hemmalaget. Det tycker jag är ett väldigt fint odds, oddset hittar vi hos bet365 som just nu är klart högst. Spelet tas med en flatinsats.

Växjö ligger på tionde plats i tabellen just nu, men känslan är verkligen att Växjö kommer bli bättre nu under våren och avancera en hel del i tabellen. Att nå topp-6 blir givetvis svårt, men jag tror det är Växjös ambition och jag tror att dem kan klara det då resultaten och spelet har sett fint ut den senaste tiden. Senaste elva matcherna har Växjö tagit 22/33 möjliga poäng och alltså snittat två poäng per match, med ett sånt poängsnitt så avancerar man i tabellen. De två senaste matcherna har varit två bottennapp, förlust borta mot Örebro med 2-1 och nu senast så föll man med 0-1 hemma mot Malmö, det är givetvis inte okej att gå mållösa och speciellt inte på hemmais mot ett motstånd som Malmö. Viljan att göra en klart bättre hemmamatch mot Skellefteå kommer givetvis finnas där till 100% och jag är säker på att man kommer vara bättre i denna match. Just nu är matchen mellan Växjö och Skellefteå helt jämn oddsmässigt och det tycker jag är helt fel. I min värld ska Växjö vara rätt klara favoriter på hemmais trots Skellefteås fina form.

Skellefteå som sagt, där har vi ett lag med en väldigt fin form. Fyra raka segrar i SHL gör att man avancerat i tabellen och ligger nu på en fin femteplats i tabellen elva poäng före Växjö. Skellefteå är riktigt bra för stunden, men jag tycker verkligen att Skellefteå har blivit alldeles för nerspelade oddsmässigt i denna match. Som sagt, det ska krävas ett riktigt vasst hockeylag för att jag ska acceptera att Växjö ska vara underdogs på hemmais och så bra tycker jag inte att Skellefteå är just nu. Jag kan inte på något sätt hålla mig från att spela Växjö att vinna matchen under ordinarie tid.

Match: Växjö - Skellefteå
Spel: Växjö
Odds: 2.50
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Torsdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip