Här ska Vegas och Anaheim göra upp, och här ska det inte vara något snack om vilket lag som är starkast.

Vegas tog en 4-3 seger senast mot LA Kings där Stephenson blev matchhjälte.
Spelmässigt så gjorde man inte en av sina bästa matcher hittills, och det var riktigt starkt att ändå vinna matchen.
Detta var lagets andra seger då man innan dess slog just LA Kings, och där blev det en något bekvämare 5-2 seger.

Inledningen av säsongen har varit bra och det har blivit sju segrar på nio matcher, något som betyder att man leder sin division tillsammans med Colorado och St Louis, men då har man också några färre matcher spelade.
Truppmässigt har man ett väldigt komplett lag då man har två riktigt bra målvakter i truppen samt spelare som Karlsson, Marchessault, Stone och Pacioretty för att nämna några, så man tillhör absolut ett av de bästa lagen i ligan.

Nu är det även en ny hemmamatch i T-Mobile Arena där man gjort sju framträdanden hittills denna säsongen, och det har slutat med sex segrar och en förlust, så hemma är man riktigt starka.
Saknas gör Pietrangelo och McNabb.

Anaheim har plockat fem segrar på de 13 inledande matcherna och det får ses som ett rätt bra facit.
Nu senast så slog man San José på hemmaplan med 2-1 efter straffar och spelmässigt så gjorde man en bra match, och svenske Isak Lundeström gjorde sitt första mål för säsongen.
Nu ska det dock nämnas att man ställs mot ett klart tuffare motstånd än man gjorde senast, så här kommer det krävas en maxprestation för att kunna kriga till sig poäng.

I truppen finns det en del spännande namn i Shattenkirk, Silfverberg, Rakell och Comtois för att nämna några. Truppen i sig håller dock en rätt svag nivå, och man kommer att få kampas i botten av tabellen.
Man saknar Getzlaf här och det är ett riktigt tufft avbräck då han trots sin ålder fortfarande är en av lagets bästa spelare, och det är något som absolut är kännbart.
I övrigt ser man ut att sakna Milano, Manson och Guhle.

Vegas har sett riktigt stabila ut inledningsvis och här bör man ha en riktigt bra segerchans mot ett klart svagare Anaheim, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 1.68 hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip