Dags för en ny match mellan Vegas och Anaheim, och här tror jag hemmalaget gör det mindre spännande än senast.

Vegas vann sin senaste match mot Anaheim där siffrorna skrevs till 5-4. Det såg ut att bli en rätt bekväm seger då man klev in i den tredje perioden med en 4-1 ledning.
Väl där så släpper man in tre mål under loppet av fem minuter, och helt plötsligt var det 4-4. Man lyckades dock trycka in segerpucken med fyra minuter kvar, och här tror jag att man kommer vara klart mer noggrannare.

Formen är bra och man har vunnit fyra av de fem senaste matcherna där förlusten kom mot St Louis med 4-5 efter straffar i en match man skapade klart mest lägen, men man mötte en het Binnington i motståndarkassen.
Hittills har det blivit åtta segrar på de tio matcher man spelat, något som gör att man leder sin division, och som vanligt så ser man riktigt starka ut.

Truppen har en riktigt bra bredd och när inte spelare som Karlsson, Marchessault och Stone kliver fram så har man andra gubbar som gör jobbet, och det är riktigt stark egenskap.
Saknas gör McNabb, Pietrangelo och Nosek samtidigt som Theodore är tveksam, och det vore ett klart kännbart avbräck om den senare saknas, men jag tycker ändå man ska ha en bra segerchans då man håller klart högre nivå än gästerna.

Anaheim var nära att kriga till sig poäng senast då man hämtade upp 4-1 till 4-4 i den tredje perioden. Vegas vann dock klart rättvis och det var mest att de slappande av som man kom in i matchen, och det kommer man inte att göra här.
Överlag så har man gjort det okej hittills då man vunnit fem av 14 matcher. Det ser kanske inte så bra ut, men truppen är svag och i mina ögon är det en helt okej start.
De sju senaste matcherna har dock slutat med fem förluster och två segrar, så formen är inte på topp, och det behöver den vara för att man ska kunna rubba ett starkt hemmalag.

Truppen har spelare som Shattenkirk, Silfverberg, Getzlaf och Rakell som håller en bra nivå, men kollar man i övrigt så har man inte mycket att komma med om man jämför med Vegas, och här är känslan helt klart att man åker på en ny förlust.
Saknas gör Manson och Milano.

Vegas är ett av ligans bästa lag och då man ställs mot Anaheim som tillhör ett av de svagaste lagen så tror jag att man tar en bekväm seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Fleury (Unconfirmed) - Gibson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 1.73 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip