Bara en match under natten till måndag i NHL, men det är en riktigt fin match då Vegas och Colorado ska göra upp, och här har jag min idé klar.

Vegas kommer från en 1-3 seger mot San José där Fleury stod för en bra insats i kassen, och han räddade 24/25 skott.
I fem mot fem var det ingen supermatch från laget och det blev powerplayspelet som blev avgörande då samtliga mål kom i spelformen, och där visade man upp ett riktigt bra spel.

Hittills har man vunnit nio av tolv matcher så starten har varit väldigt bra, och man ligger tvåa i divisionen, men då har man också spelat tre matcher mindre än St Louis som leder divisionen.
Att man vunnit många matcher trots att man spelmässigt inte alltid varit på topp tyder på att man har en väldigt bred trupp, och man är inte beroende av vissa spelare.
I truppen så har man spets i Stone, Karlsson, Marchessault och Pacioretty för att nämna några, så truppen håller en riktigt bra nivå.

Nu är det hemmamatch som gäller och där har man vunnit sju av nio matcher, så man trivs väldigt bra
i sin egen borg, något jag tror gästerna får känna på här.
Saknas gör Lehner samtidigt som Theodore och Nosek är tveksamma.

Colorado har precis som hemmalaget öppnat säsongen bra, och det har blivit sju segrar på elva matcher.
Man kommer från en 2-1 seger hemma mot Minnesota i en match som spelades för drygt två veckor sedan, vilket var lagets senaste match, så här lär man inte vara helt på topp, och det behöver man vara för att slå Vegas.

Hemmaspelet har varit stabilt då man vunnit fyra av fem matcher med en målskillnad på 21-8, och det är starka papper. Nu är det dock bortamatch och där har det sett klart tveksammare ut då man bara vunnit tre av sex matcher, och förlusterna har kommit mot Minnesota, Anaheim och LA Kings, lag som håller klart svagare nivå än Vegas.

Truppmässigt så har man ett bra lag då spelare som Rantanen, MacKinnon och Landeskog finns i laget, och det är spelare som är riktigt vassa framåt. Här saknas dock den sistnämnda, vilket är ett riktigt tungt tapp, så man är klart försvagade offensivt i denna matchen.
I övrigt saknas Bellemare, Calvert och Jost för att nämna några.

Vegas har hållit igång och har fördel av hemmaplan i matchen medans Colorado inte spelat match på dryga två veckor, något som gör att jag tror klart mest på hemmalaget, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Fleury (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 2.60 hos Unibet , LeoVegas & Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip